Borítóleleplezés- Aleatha Romig: Út a fénybe

Újabb borítóleleplezős poszttal érkezem, ezúttal egy Kristály Pöttyös könyvet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami nem más, mint Aleatha Romig Út a fénybe című regénye. Őszintén szólva ez a kedvenc műfajom a Könyvmolyképző Kiadótól, legalábbis eddig egyetlen thrillerben sem csalódtam, amit ebben a kategóriában olvastam tőlük. Na de lássuk, milyen könyvről is van szó pontosan!


Fülszöveg:

Miközben a barátnője után kutat, egy gyilkos világban találja magát.

Sara Adams arra ébred, hogy nem lát, és a legalapvetőbb dolgokra sem emlékszik az életéből. Az őt körülvevő sötétség mégis áldásnak tűnik a számára, amikor szembe találja magát a Fény terrorjával.

Stella Montgomery aggasztó hírekre figyel fel. Detroit sikátoraiban egymás után tűnnek el a fiatal nők. Amikor legjobb barátnőjének is nyoma vész, beleássa magát az ügybe, annak ellenére, hogy szerelme, aki rendőrségi nyomozó, óva inti ettől. A nyomok a város legveszélyesebb és legelhagyatottabb környékére vezetnek, ahol Stella fenyegetőbb dologra bukkan, mint gondolta: a Fény elnevezésű titkos szervezetre, élén a rejtélyes Gabriel atyával.

Sara közben meg akarja érteni, mit keres abban a furcsa világban, amelyre ébredt, mi lehet a szerepe egy feltétlen engedelmességet követelő diktatórikus gyülekezetben. Nincs tisztában az érzelmeivel sem, melyek Jacobhoz, a férjéhez fűzik, hisz nem is emlékszik a férfire, akinek gyengéd gondoskodása összezavarja és megszédíti.
Stella mindent kockára tesz, hogy kiderítse az igazságot. Csakhogy a megvilágosodásnak mindig ára van…

Sokkoló története a megtévesztésről. A thrillerkedvelők ki ne hagyják!
Az írónő munkássága egyelőre ismeretlen a számomra, azonban ez a fülszöveg teljes mértékben meggyőzött arról, hogy érdemes egy esélyt adnom neki. Szeretem az olyan thrillereket, amik valamilyen misztikus vagy rejtélyes környezetbe vannak ágyazva, a szektás szál pedig még inkább piszkálja a fantáziámat. Azt már most lehet tudni, hogy sorozat készül ebből is, ami külön jó hír, ha elnyeri majd a tetszésünket. :) Engem a borító is meggyőzött, egyszerű és letisztult, és jól passzol a fülszövegben sejtetett hangulathoz is. 

Ha rajtam kívül más is úgy gondolja, hogy ez a regény megér egy próbát, ITT lehet megrendelni.


A szerzőről:

Aleatha Romig New York Times és USA Today bestseller szerző. Ő írta a sötét romantika irányzatához sorolható fordulatos sorozatot, a Consequencest (már több mint fél millió e-olvasója van), a Tales from the Dark Side-ot és az Infidelity-t. Aleatha Indiana államban született. Itt nőtt fel, itt tanult, és itt neveli három gyermekét is a férjével. Indianapolistól délre élnek.
Ne habozzatok, tegyétek kívánság vagy várólistára! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések