Borítóleleplezés- Rácz-Stefán Tibor: Élni akarok!

Nem csalás, nem ámítás, ezentúl borítóleleplező tartalommal is fogtok találkozni a blogon, ráadásul legelső alkalommal mindjárt egy olyan szerző új könyvét mutathatom be, akinek egy másik regénye nagyon kedves a szívemnek. 

De nem is borzolnám tovább az idegeket, hanem lássuk a leleplezés tárgyát, ami nem más, mint Rácz-Stefán Tibor Élni akarok! című új regénye, illetve annak csodaszép borítója.



Fülszöveg:

Mernél szeretni, ha az időd lejárt?

Lilla már évek óta a halál árnyékában él.

Beteg, és tudja, hogy csak hetek vannak hátra számára. Hazatér a kórházból, hogy teljesítse a bakancslistáját, segítsen szeretteinek az álmaik elérésében, és még utoljára átélje a hétköznapok egyszerű csodáit.

Nem is vágyik ennél többre, ám ekkor megismeri a szomszéd srácot, aki az összes tervét felforgatja…

Noel egy pimasz, irritálóan vonzó, de közben érzékeny fiú, akinek mindene a fotózás, és az az álma, hogy bejárja a világot.

Nem is sejti Lilla sorsát.

A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, de Lilla nem akar szerelembe esni. Nem vágyik másra, csak hogy a fiúval lehessen, de retteg attól, hogy Noel viszonozza az érzelmeit.

Mi a jobb?

Ha az ő érdekében eltaszítod magadtól azt, akit szeretsz, vagy ha esélyt adsz a boldogságnak, bármilyen röpke legyen is?


Éld meg a csodákat!


Engem az író már a Fogadj el! című kötetével lekenyerezett, amely amellett, hogy kifejezetten jó stílusban íródott, nagyon fontos és aktuális kérdéseket, problémákat boncolgat. A fenti fülszöveg meggyőzött arról, hogy ezúttal is egy érzékeny és bátor történettel fogunk megismerkedni, az pedig mindig öröm a számomra, ha egy magyar szerzőtől olvashatok minőségi ifjúsági irodalmat. Nem mellesleg szerintem ez a borító gyönyörűre sikeredett.


Ha a ti érdeklődéseteket is felkeltette ez a különlegesnek ígérkező regény, akkor ITT tudjátok majd megrendelni.:)

A szerzőről:


Rácz-Stefán Tibor 1988-ban született, foglalkozása szerint marketing asszisztens.
Első regénye "Fogadj el!" címmel 2014-ben látott napvilágot a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A könyv többek között az iskolai terror és a közösségi média veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet. 2015-ben jelent meg a Rubin Pöttyös könyvek között második műve, a Túl szép, amiben két fiú szerelmének a történetét meséli el.
Az Élni akarok! a szerző második Vörös Pöttyös regénye, a tavaly megjelent Mikrofonpróba után, melynek folytatása szintén még az idén várható.

A szerző szabadidejében rengeteget olvas és szereti a sorozatokat is, amikről szívesen értekezik a blogjain.

-Szerzői weboldal
- Facebook
- Instagram
- Könyvmolyképző Márkabolt



Megjegyzések