Reader Surprise Meglepetésdoboz



Már jó ideje nézegettem a közösségi oldalakra feltöltött képeket a különböző könyves meglepetésdobozokról, és álmodoztam, hogy jó lenne, ha egyszer nekem is lenne egy ilyenem. Aztán amikor megláttam, hogy a Könyvmolyképző Kiadó előrukkol a saját dobozával, azt mondtam, egy életem egy halálom, úgyis jön a Karácsony, meglepem magam eggyel.:)


Kép forrása: www.konyvmolykepzo.hu
A honlapon három különböző árkategóriából lehetett választani, én, mint sok más területén az életnek, az arany középutat választottam, vagyis egy VIP kategóriájú csomagot rendeltem. Annyit lehetett tudni előre, hogy minden csomag ugyanazt a könyvet fogja rejteni, csak az egyéb meglepetések számában és minőségében lesz eltérés. 

Ma kedvenc GLS futárom meg is hozta a várva várt meglepetést, nem is csigázok tovább senkit, lássuk, mit rejtett a doboz!




Az első dolog, amit észrevettem, a könyves vászontáska volt, ennek nagyon örültem, mert mindig ilyen környezetbarát szatyrokat viszek magammal vásárolni. Ahogy tovább pakoltam a dobozt, láttam, hogy van benne kedves köszöntő levél, képeslap, könyvjelző és fortuna kupon, ezeket kicsit hálátlanul gyorsan odébb tettem, annyira kíváncsi voltam, milyen könyv lapul a csomag alján. Amikor végre eljutottam odáig, nagyon megörültem, ugyanis Jennifer L. Armentrout új sorozatának nyitókötete, a White Hot Kiss volt az. Én a szívem mélyén tartottam tőle, hogy vagy olyan könyv lesz benne, ami már megvan, vagy olyan, ami egyáltalán nem érdekel, így nagyon megkönnyebbültem ettől a kötettől. Tökéletes ajándék a számomra, ugyanis érdekel, viszont magamnak nem vettem volna meg direktben. 



A csomagban volt még egy nagyon fincsi illatú kicsi Yankee Candle, illetve egy üvegcse sült tea, ez még számomra is újdonság, annyit sikerült megfejtenem, hogy ez valamiféle koncentrátum, amiből finom italt lehet készíteni.:) Találtam még pici csokikat, csomagolópapírt és csókos kitűzőt, valamint egy rúzs alakú tollat (először azt hittem, hogy tényleg rúzs, olyan élethű!). Sajnos arra még nem sikerült rájönnöm, hogy kell üzembe helyezni, úgyhogy majd kíváncsian lesem más molyok beszámolóját, hátha okosabb leszek.:)



Összességében úgy gondolom, hogy a csomag stílusa, hangulata nagyon el lett találva, az apró kiegészítők jól illenek a romantikus vonalhoz. Arról persze lehet vitatkozni, hogy megéri-e az árát, szerintem ez örök kérdés az ehhez hasonló könyves dobozoknál. Én úgy vagyok vele, hogy rendszert biztos nem fogok csinálni belőle, de most karácsony előtt jól esett meglepni magam-és hát ebben tényleg a meglepetés a lényeg. Úgyhogy köszönöm szépen a Könyvmolyképző Kiadónak, hogy előálltak ezekkel a jópofa dobozokkal, és bízom benne, hogy a jövőben sok olvasónak fognak örömet okozni velük!:)







Megjegyzések

Megjegyzés küldése